WineQueen-viinikaappi viiniharrastajille

Laadukasta yksilöllisyyttä

WineQueen-viinikaapit sopivat erinomaisesti viiniharrastajille kotikäyttöön. WineQueen-viinikaapeissa on mahdollisuus sekä kypsyttää viiniä vuosikausia että jäähdyttää niitä tarjoilulämpötilaan sopivaksi.

WineQueen-viinikaappi sopii kauniisti näyttävänä sisustuselementtinä ympäristöönsä. WineQueen-tuotesarjan viinikaappeja onkin niiden ominaisuuksien johdosta tituleerattu viinikaappien aatelistoon kuuluvaksi. Tuotteilla on paljon tyytyväisiä asiakkaita. Tilatessa viinikaappiin voi räätälöidä lukuisia mieleisiään ominaisuuksia tai niistä voi räätälöidä kokonaan uniikin ratkaisun.

viinikaappi

Korkeat WineQueen-viinikaapit sopivat erinomaisesti suuremmankin viinimäärän kypsyttämiseen ja säilyttämiseen. Alla listattu vakiomallistomme viinipullojen vetoisuudet. Viinikaapin kapasiteetti on mitattu 0,75 l Bordeaux-pulloilla.

WineQueen 45/86   vetoisuus 48 pulloa
WineQueen 60/86   vetoisuus 72 pulloa

WineQueen 45/186   vetoisuus 102 pulloa
WineQueen 60/186   vetoisuus 135 pulloa

WineQueen 45/206   vetoisuus 108 pulloa
WineQueen 60/206   vetoisuus 186 pulloa

Yllä mainittujen vakiomallien lisäksi löytyy kalusteisiin kokonaan integroitavia malleja, joissa asiakkaan oma valitsema kalusteovi.

Matalat, 86 cm korkeat WineQueen-viinikaapit sopivat hyvin sijoitettavaksi keittiön työtason alle.

*Viinikaappien vetoisuudet ilmoitettu 0,75l Bordeaux-pulloilla. Optimaalinen pullojen täyttömäärä on kuitenkin vähemmän kuin ilmoitettu maksimi vetoisuus.

Kuvassa kapea WQ 45/186 malli valkoisella runkovärillä ja asiakkaan räätälöimillä puuhyllyillä ja himmennettävällä led-valaistuksella.

Doweb Oy