Räätälöitävät asiakaskokonaisuudet

Räätälöitävät WineQueen-viinikaapit sisustukseen

WineQueen-viinikaapit antavat vapauden erottua muista

Räätälöityjen WineQueen-viinikaappien kohdalla vain mielikuvitus on rajana. Mitoituksen ja varustelutason muunneltavuuden sekä vapaan sijoitettavuuden ansiosta ne ovat ihanteellisia suunnittelijoille, oli kyseessä sitten uusi tila tai olemassa olevan sisustuksen päivitys.

Asiakas voi tehtaallamme valmistuttaa itselleen täysin yksilöllisen, omilla mitoilla ja varusteilla varustellun viinikaapin. Valikoimasta löytyy myös vakiomittaisia WineQueen-viinikaappeja, joista tarjoamme käyttöön tarkat tuotekuvat ja tekniset mittakuvat.

WineQueen-viinikaappimalliston ulkomitat on suunniteltu huomioon ottaen viinikaapin sijoittaminen keittiöön, joten vakiokaappien syvyys soveltuu hyvin erilaisten keittiöiden pohjapiirroksiin. WineQueen-malliston ulkomittoihin sisältyy ilmakierrolle tarvittava tila, joten teknisesti ja mitoitukseltaan ne on helppo upottaa keittiön kalusteisiin, sijoittaa komeron paikalle tai liukuoven taakse.

WineQueen-viinikaapit valmistetaan käsityönä Coolcenter Forssa Oy:n tehtaalla Forssassa. Kaappien ulkopinnat on terästä ja sisäpinnat alumiinia. Paikallinen puuseppä valmistaa laitteiden viimeistelyssä käytetyt puuosat ja -hyllyt. Käytettävän puun materiaalia on mahdollisuus vaihtaa.

Toimitamme viinikaappiratkaisuja mm. ravintoloihin, aulabaareihin, edustustiloihin sekä laatua arvostaville yksityisille viiniharrastajille.

Annamme mielellämme lisätietoja ja teemme esityksen parhaasta viinikaappiratkaisusta.

Ota yhteyttä

 

 

Haluatko kuulla uusimmat uutiset WineQueen-viinikaappien saralta? Liity postituslistallemme!

Viinikaapit.fi-sivun on toteuttanut Coolcenter Forssa Oy

www.viinikaapit.fi

Doweb Oy