WineQueen vinskåp för vinentusiaster

Njut med WineQueen vinskåp

WineQueen vinskåp skapar en inramning av kvalitet för sköna vinstunder

Är du en passionerad vinentusiast, samlar på värdefulla viner eller bara uppskattar njutningsfulla stunder med ett bra vin? WineQueen vinskåp erbjuder dig ändamålsenliga förhållanden för förvaring och servering av viner.

WineQueen vinskåp produceras i Finland som hantverk frön början till slutet så varje skåp är gjort med kärlek. Vinskåpen är gjorda av beställning så du kan beställa detaljer för skåpet. Stamen är stål och hyllorna är av rödbok. En lokal timmerman gör hyllorna som hantverk.

Till vinskåpets grundläggande funktioner hör att det skall hålla den förinställda temperaturen och luftfuktigheten, det skall skydda vinerna från solljus och vara vibrationsfritt. För de finsktillverkade WineQueen-vinskåpen har dessa faktorer beaktas redan i planeringsskedet och i valen av material.

WineQueen vinskåp kan placeras att stå fritt eller sänkas in i möbler. Det finns ett mångsidigt sortiment av vinskåp av standardmått, allt från låga och smala till rymliga skåp i fullhöjd. Vid behov kan vi tillverka ett vinskåp efter måttbeställning i precis de dimensioner du önskar. Vi utrustar även vinskåpet i enlighet med dina önskningar.

1-ovinen vinskåp

 

Nu är rätt ögonblick att ta sig tid att njuta.

Vi ger gärna mer information och lämnar ett förslag på bästa lösning.

otayhteytta

 

Doweb Oy