Täysintegroitavat viinikaapit keittiöön

  Täysintegroitavat viinikaapit keitttiöön

 

   Keittiöremontin yhteydessä on mahdollisuus toteuttaa unelmia

WineQueen_vetolaatikko_maijanmaailma

Kuva: Riitta Sourander / Maijan maailma

 

Keittiöremontin yhteydessä on mahdollisuus toteuttaa unelmia.  Yhä lisääntyvässä määrin uusiin keittiöihin sijoitetaankin viinikaappi, joka tuo luksusta ruuanvalmistuksen keskellä.

Vaihtoehtona on uudet, täysin keittiökaapistoon integroitavat viinikaapit. Tällainen täysintegroitava viinikaappi on mahdollista varustella asiakkaan omalla valitsemallaan keittiövalmistajan kalusteovilevyllä. Kalusteovella keittiön viinikaappi sulautuu täydellisesti keittiön kaapistoon.

Täysintegroitavien viinikaappien rungot soveltuvat lähes kaikkien kalustevalmistajien kalusteovien vakiomittoihin. Tarvittaessa runko voidaan myös valmistaa asiakkaan omilla mitoilla, sillä mittatilauskoot ovat meillä mahdollisia. Tämä on tärkeää, mikäli viinin säilytyskaappi halutaan esimerkiksi sijoittaa tiettyyn paikkaan tilan tehokäyttöä varten. Pääsääntöisesti kuitenkin pystymme palvelemaan asiakkaitamme vakioviinikaapeillamme, joihin soveltuvat yleisimpien suomalaisten keittiövalmistajien mitoitukset.

Yleisin sijoituspaikka on keittiön tasolevyn alla sijoitettuna runkoon. Olemme tehneet useiden keittiö- ja sisustussuunnittelijoiden kanssa yhteistyötä, joten meillä on usealle eri keittiövalmistajalle sopivankokoisia runkoja valmiina valikoimassamme.

Kitzen keittiö täysintegroitava viinikaappi

Kitzenin täysintegroitava viinikaappi – veto-ovimalli

Esimerkkikuva Kitzen -keittiön räätälöidystä, täysintegroidusta veto-ovimallista, joka sulautuu kauniisti keittiöön. Kauniin valkoisen keittiön tasaiseen pintaan sopii erinomaisesti integroidut kalusteet ylläpitämään keittiön tasapainoisuutta.

 

Asiakkaan omalla kalusteovella integroitavat viinikaapit toimitetaan tehtaalta runkoina, jossa on asiakkaan valitsemat varusteet ja runkoväri. ks. kuva alla. Asiakas tai keittiösuunnittelija vastaa itse kalusteoven kiinnityksestä. Näin takaamme, että asennus tehdään oikealle korkeudelle muuhun linjastoon nähden. Tehtaalta toimitamme aina laitteen mukana tarvittavat asennusmitat ja -ohjeet.

 

Annamme mielellämme lisätietoja. Kysy lisää integroitavista ratkaisuistamme.

 

WineQueen-integroitava-viinikaappi-maijan-maailma-blogi

Kuva: Riitta Sourander / Maijan maailma

 

Täysintegroitavan viinikaapin oven taakse piiloutuvat ilmankiertoaukot, joten ilmankierto onnistuu näppärästi kaapin mittojen sisällä. Näin ollen esimerkiksi kaapin yläpuolelle ei tarvitse jättää vapaata tilaa, vaan sen voi upottaa keittiökalustoon suoraan paikalleen.

Ota yhteyttä Viinikaapit

Doweb Oy