WineQueen-viinikaappi ravintolaan – räätälöi mieleisesi

WineQueen-viinikaapit valmistetaan käsityönä Suomessa toiveidenne mukaisesti uniikkikappaleina

Viinikaappi lisämyyntiin – WineQueen-viinikaapilla saa ravintolaan lisää viihtyvyyttä ja myynnin kasvua

Lisää luovia viinikaappi-ideoitamme Pinterestissä !

Viinikaappi ravintolaan – WineQueen tarjoaa optimaaliset olosuhteet

Tieteellisten tutkimusten perusteella on havaittu, kuinka tärkeä rooli myynninedistämisellä on kuluttajien impulssiostamiseen. Tämä kuvio pätee erityisesti viineissä, joissa houkuttelevan pullon lisäksi näyttävällä asettelemisella ja houkuttelevalla esillepanolla on merkittävä rooli. Laadukas ja näyttävä viinikaappi ravintolaan on siis investointi ravintolan myynnin lisäykseen. Ravintolan viinikaapeissa onkin lisäksi huomioitavaa myös arvoviinien tärkeät olosuhteet, sillä WineQueen-viinikaappien tasaisissa olosuhteissa viinit säilyvät hyvinä vuosia kypsyttämistä varten.

WineQueen-viinikaapilla lisää ravintolan myyntiä

WineQueen-viinikaapit ovat täydellinen ratkaisu ravintolan lisämyynnin kehittämiseen. Räätälöitävä WineQueen-viinikaappi voidaan sopeuttaa ravintolan ulkoasun mukaisesti. Sekä kypsyttämiseen että tarjoiluun tarkoitetut viinikaapit tuovat näyttävän lisän ravintolan ympäristöön.
WineQueen-viinikaapit räätälöidään sopivaksi yksityiskohtaisesti toiveiden mukaisesti, ja siinä voidaankin käyttää mm. ulkoasussa puudesignia, kustomoida omien toiveiden mukainen RAL-väri viinikaapin ulkoisiin pintoihin, lisätä esillepanoa lisävaloilla tai räätälöidä myynti- ja tarjoiluhyllyä ravintolan viinikaappiin. Lisäksi on mahdollista saada tarroitus ravintolan viinikaappiin esimerkiksi maahantuojan omilla logoilla. WineQueen-viinikaappien kohdalla lähinnä mielikuvitus on rajana!

Asiakkaitamme ovatkin HoReCa-puolella mm. ravintolat, maahantuojat, Alko ja viinibaarit. Lisäksi palvelemme yksityisasiakkaita, joiden toiveisiin haluamme myös vastata parhaimmalla mahdollisella tavalla. Ammattikäytöstä johtuen suosimme mielellämme mm. tehokkaampia kylmäaineita, joten kuuntelemme mielellämme asiakkaan käyttökontekstin ja räätälöimme sitä sen mukaisesti.

Tyypillinen viinikaappi ravintolaan onkin näyttävä, korkea WineQueen-viinikaappi. WineQueen-viinikaappeja menee lisäksi myös tason alle henkilökunnan käyttöön viinin tarjoilua varten. WineQueen-viinikaapit voi integroida kalusteisiin, joten se on mahdollista upottaa muun sisustuksen joukkoon. Viinikaappeihin on mahdollista lisätä näppärä tarjoiluhylly, jolloin viinit on helppo ottaa kylmenemään ja nostaa näppärästi suoraan tarjoiluhyllyltä asiakkaalle. Kallistettavat ja säädettävät pyökkihyllyt myös mahdollistavat sen, että viinihyllyjä voi asetella kaappiin toiveiden mukaisesti, sillä käyttötarpeet voivat ajan mittaan muuttua tai esimerkiksi kaapin ulkonäköä halutaan asettelun puolesta vaihdella.

WineQueen-viinikaapit tehdään Suomessa käsityönä alusta loppuun. WineQueen-viinikaapeissa onkin kaiken keskiössä asiakaslähtöisyys. Haluamme vastata asiakkaiden toiveisiin ja yhteistyönä räätälöidä hänelle hänen toiveidensa mukaisen viinikaapin. Tyytyväinen asiakas on kaikkein tärkeintä.
Olemme kotimainen valmistaja, ja tämän johdosta on jälkikäteen helppo esimerkiksi varustaa kaappia vielä lisää.

Doweb Oy