WineQueen-viinikaapit ravintolakäyttöön

Lisää myyntiä ja paranna asiakaskokemusta WineQueen-viinikaapeilla

Ravintolan laadukas ja tyylikäs viinikaappi parantaa asiakkaan viihtyvyyttä ja ravintolakokemusta.
Perinteisen ravintolakäynnin ja ruokailun lisäksi ravintolasta saadut kokemukset liitetään usein erilaisiin juhliin, matkoihin ja tapaamisiin. Ravintolassa käynnin tärkeimmiksi seikoiksi nouseekin itse kokemus ja tunnelma.

viinikaappi ravintolaan Vino Nostrum
Tyylikkäässä ja elegantissa Vinoteca-viinibaarissa edustavat WineQueen-viinikaapit kalusteisiin upotettuina. Ravintolakäytössä tärkeää on viinien oikea tarjoilulämpötila, mutta samalla viinikaappi on erinomainen ratkaisu tuoda viinejä esille näyttävästi. Viihtyisä ja tunnelmallinen Vino Nostrumin Vinoteca löytyy Tallinnasta osoitteesta Pagari 1.

Nykypäivän asiakas arvostaa asiakaskokemusta. Hän osaa vaatia kokemukseltaan ensiluokkaisia raaka-aineita, tuotteita sekä laadukasta ja asiantuntevaa palvelua. Samalla viinikulttuuri ja sen suosion jatkuva kasvu ovat tuoneet mahdollisuuden ravintoloille. Monipuolisen viinitarjonnan lisäksi myös visuaalisilla seikoilla voi parantaa huomattavasti asiakaskokemusta. Viinien näyttävällä esillepanolla, säilytyksellä ja tarjoilulla ravintola kasvattaa kysyntää, parantaa asiakaskokemusta ja myyntiä.

Laadukas viinikaappi ravintolakäytössä parantaa asiakaskokemusta

Asianmukaisesti täytettynä ja oikeaan paikkaan sijoitettuna viinikaappi on ravintolan sisustuksen näyttävä katseenvangitsija. Ammattitaitoisen ravintolan henkilökunnan on helppo esitellä viinejä ja auttaa näin asiakasta valitsemaan oikeanlaisen viinin.  Lisäksi viinikaappi pitää huolen siitä, että viini on aina asiakkaalle sopivassa tarjoilulämpötilassa.

WineQueen viinikaapit soveltuvat hyvin ravintolaympäristöön sillä valikoimaamme kuuluvat yksilöllisesti toteutetut ja mittojen mukaan valmistetut sekä vakiomittaiset viinikaapit. Joustavuuden ansiosta kaappeja voi räätälöidä mieleisekseen, ja näissä ratkaisuissa vain mielikuvitus on rajana! Varustetason voi valita mieleisekseen ja juuri omaan tarpeeseen soveltuvaksi.

Toimitamme WineQueen-viinikaappeja ravintolakäyttöön sekä kotimaassa että ulkomailla. Tyypillisimpiä asennuskohteita ovat mm. viinibaarit, ravintolat sekä yökerhot. WineQueen-mallistoon voi halutessaan myös lisätä oman tarroituksen lisäämään tietoisuutta tuotteiden alkuperästä, jos esim. maahantuoja haluaa tuoda esiin viinien brändäystä.

Annamme mielellämme lisätietoja mallistosta ja teemme esityksen parhaasta ratkaisusta tiloihinne.

 

Ota yhteyttä Integroitavat viinikaapit

 

Haluatko kuulla uusimmat uutiset WineQueen-viinikaappien saralta? Liity postituslistallemme!

Doweb Oy